„Отвъд ограниченията“- премиера!

С Playback театър „Тук и сега“ готвим премиера в театър Възраждане!

Акцент в тематиката на представленито e умението да отидеш “ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА” и да изградиш основа за нови, успешни житейски практики.За изграждането на “Отвъд ограниченията”, Театър “Тук и Сега” ще проведе предварително проучване за събиране на 3 истински вдъхновяващи истории на реални хора, разказващи за преодоляването на страха и отчуждението по време на пандемия. Авторите на трите най-вдъхновяващи истории ще бъдат заснети в кратки интервюта, които ще положат началото на представлениeто.

Представянето на спектакъла ще комбинира изпълнение на живо и онлайн стрийминг, осъществен в реално време с хора от цял свят. По време на представленията екипът ще взаимодейства едновременно с двете аудитории. Визуалните материали и включванията на публика и актьори ще бъдат излъчвани на мултимедиен екран – част от сценографията на сценичното пространство. Комуникацията с двете аудитории ще бъде ръководена от Диригента на спектакъла. 

В допълнение към стандартните изразни средства на актьора – слово, танц, всеки от тях ще разполага с лична камера, чрез която да се включва директно в онлайн платформата, в която се излъчва представлението /Zoom/. Освен това „Отвъд ограниченията“ ще свърже семейства, разделени от местоживеенето си, които ще могат да присъстват в едно и също време и пространство и да споделят преживяването и историите си. 

Режисьор и диригент: Цвета Балийска
Музикант: Константин Кучев
Актьори: Цветина Матова, Пламен Петков, Звездомира Георгиева 

Линк към сайта на Театър Възраждане: https://theatrevazrajdane.bg/отвъд-ограниченията___6391

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s